Termostati

Termostati se koriste za upravljanje rada podnog grijanja. Ovisno o potrebi moguće je postavljati različite temperature u svakoj prostoriji, paliti i gasiti grijanje u određenim intervalima, pa čak i upravljati preko Vašeg smartphone-a.

Pogledajte našu ponudu vrhunskih termostata

4iE Pametni WiFi Termostat

WiFi sobni termostat čiju upravljanje nije samo tipično manualno tipkanje po termostatu već se može upravljati putem Wi-Fi- a preko mobilnog telefona, tableta i računala.

Garancija: 3 godine

Boje: crna, bijela, svijetlo porculanska

Cijena: 1900,00 kn (PDV uračunat)

Pogledaj proizvod Kontaktirajte nas

Njegova najveća prednost osim mogućnosti kontrole preko telefona i što ima spremljene postavke na Vašem internet oblačiću je u tome što Vam on nudi opciju early start ( raniji početak ) te ukoliko je aktivna on će po dobivenim parametrima i kroz neki kraći vremenski period znati koliko je vremena potrebno za Vaš sustav podnog grijanja na struju da zagrije prostorije na željenu temperaturu, njegov sustav je toliko napredan da prati i vremensku prognozu umjesto Vas, zbog čega više ne morate brinuti da li ste grijanje upalili na vrijeme kako vam ujutro ne bi bilo hladno doma jer je preko noći naglo pala temperatura.

Vrlo je jednostavan za korištenje, jednom kada su parametri uneseni postavite svoje periode grijanja koje kod ovog sobnog termostata mogu biti svaki dan drugačiji, bez onog tipičnog programiranja gdje morate pet, šest ili sedam dana imati isti raspored, već si sve prilagodite svojim stvarnim potrebama i to sve sa mobitela, tableta ili računala iz udobnosti Vašeg dvosjeda. Jednom kada ste postavili program da želite npr.: od 16 h do 22 h želite 22 °C, što je temperatura koju stvarno želite u tom periodu, ne sat ili dva kasnije, on se nauči koliko mu vremena treba da se zagrije a koliko da se ohladi te jednostavno počinje zagrijavati npr. u 14 h, a gasi se u 19 h te Vam na taj način omogućiti uštedu i do 25% na utrošene energente jer nećete nepotrebno grijati.

Ukoliko ste umorni i pretrpani brigama i obavezama, te bi Vam dobro došlo da se negdje možete rasteretiti, ovaj je sustav stvoren za Vas, jer isti će pratiti vremensku prognozu i prema njoj Vam sam raditi promjene u grijanju kako bi iste odgovarale parametrima koje ste zadali.

3iE Termostat za nadzor energije

Programabilni sobni termostat za podno grijanje na struju sa praćenjem potrošnje energije! Isto Vam omogućava praćenje potrošnje za što veću uštedu prilikom grijanja.

Garancija: 3 godine

Boja: bijela, crna, vrhnjasta, sreberna, pinki, zelena, plava, bobica

Cijena: 1448,75 kn (PDV uračunat)

Pogledaj proizvod Kontaktirajte nas

Ovaj sobni termostat ima ekran u boji sa tehnologijom zaslona na dodir. Posjeduje sposobnost samo-učenja te time prati navike korisnika i počinje regulirati temperature prema vašim navikama i potrebama.

3iE sobni termostat sa Aktivnim Upravljanjem Energije (AEM) nudi mogućnost 10 raznih mogućnosti podešavanja kroz dan za sve prostorije kroz iznimno preciznu kontrolu upotrebe, ujedno je i prvi termostat koju nudi mogućnost uštede do 10% na vašim računima putem Aktivnog Upravljanja Energije. Pomoću vrhunske kontrole temperature poda ovaj sobni termostat za podno grijanje na struju Vam omogućava daljnje uštede energije ( dodatnim smanjenje troškova računa za grijanje ) jer nema prekomjernog grijanja.

Točna potrošnja energije se bilježi pomoću 3iE sobnog termostata, te u svakom trenutku imate pregled na količinu potrošene energije. 3iE sobni termostat za podno grijanje na struju ima jednostavno sučelje koje omogućava lako i precizno prelaženje funkcija za temperaturu i vrijeme samo jednom tipkom, te jasan grafički dizajn koji sva podešavanja čini brzim i jednostavnim za korisnika.

Ima savršen odnos ekonomičnosti i udobnosti. Termostat koji dolazi u osam različitih boja sa čime Vam pružaju jednostavnost pri odabiru dizajna.

Touchstat termostat

Digitalni programabilni sobni termostat sa zaslonom na dodir. Touchstat je nisko primjetan sobni termostat za podno grijanje na struju pošto izlazi iz razine zida za samo 15 mm, programabilni termostat koji se vrlo elegantno uklopi u svaki stil unutarnjeg kućnog dizajna.

Garancija: 2 Godine

Boja: crna

Cijena: 829,35 kn (PDV uračunat)

Pogledaj proizvod Kontaktirajte nas

Sobni termostat koji dolazi sa podnim i sobnim senzorom. Termostat koji je pogodan za najčešće vrste grijanja: podno grijanje na struju, podno grijanje na vodu i centralno grijanje.

Ima mogućnost programiranja u razne varijante ovisno o vašim potrebama, pet kroz dva ili šest kroz jedan ili sedam od sedam. Što zapravo znači da možete namjestiti pet dana u tjednu gdje će imati pet dnevnih funkcija, plus dvije funkcije za ostala dva dana u tom tjednu ili šest dana tjedno po pet funkcija i sedmi dan još dvije dnevne funkcije ili sedam dana od sedam gdje imate pet dnevnih programa. Sve ovisi o vašim željama i potrebama.

Touchstat sobni termostat dolazi sa novom opcijom koja se zove Holiday mode tj. funkcija odsutnosti / odmora, te vam ta opcija nudi mogućnost da jednostavno i efektivno riješite moguću kondenzaciju na duže periode izostanka / odsutnosti iz vašeg doma. Touchstat digitalni programabilni termostat dolazi sa garancijom u trajanju od dvije godine.

Tempo programibilni termostat

Tempo je sobni termostat za podno grijanje na struju koju odlikuje jednostavnost i lakoća uporabe.

Garancija: 3 godine

Boja: crna i bijela

Cijena: 983,25 kn (PDV uračunat)

Pogledaj proizvod Kontaktirajte nas

Tempo sobni termostat omogućava programiranje podnog grijanja u samo nekoliko minuta, termostat nudi korisnicima mogućnost jednostavno programiranje pojedinačnih zahtjeva kontrole grijanja.

Tempo sobni termostat ima funkciju koja ući koliko je vremena potrebno da bi vaše grijanje zagrijalo prostor. Zbog toga na Tempo sobnom termostatu možete uključiti opciju da Vam aktivira grijanje da bi uvijek na vrijeme imali željenu temperaturu kada je potrebno.

Sobni termostat koji pamti koliko je sustavu potrebno da zagrije prostoriju i iste parameter primjeni kada mu je aktivirana ta opcija kako bi počeo grijati kada to Vama treba i isto se tako gasi na vrijeme kako bi spustio temperaturu da ne grije nepotrebno dok nema nikoga u prostorijama. Pogodan je za sva podna grijanja i sve sustave vezane za podno grijanje na struju i vodu.

Stražnja strana Tempo sobnog termostata je kompatibilna sa 3iE sobnim termostatom za podno grijanje na struju. Tempo termostat nudi izrazitu lakoću upravljanja temperature unutar vašeg prostora, te je time pojednostavljeno korištenje i uporaba za ljude svih dobnih skupina, te cak i one koji dolaze ih drugih država pa imaju poteškoća sa jezikom što pruža dodatnu jednostavnost u turističkoj industriji.

MSTAT Manualni Termostat

Mehanički sobni termostat za podno grijanje na struju ili skraćeno Mstat, sobni termostat koji je rađen na način da bi učinio regulaciju temperature u Vašem domu što jednostavnijom.

Garancija: 3 godine

Boja: bijela

Cijena: 698,25 kn (PDV uračunat)

Pogledaj proizvod Kontaktirajte nas

Mstat je sobni termostat za podno grijanje na struju koje omogućava direktan odabir željene temperature jednim potezom što ga čini iznimno jednostavnim za korištenje. Savršeno napravljen za prostorije u kojima želite brzo i jednostavno kontrolirati vaše podnog grijanja na struju ili za prostore gdje želite konstantnu temperaturu.

Ukratko sobni termostat za podno grijanje na struju koje je omjerom cijene i jednostavnosti najbolje i cjenovno najisplativije kada Vam treba rješenje za prostor u kojem nema potrebe programirati temperaturu električnog podnog grijanja.

Sobni termostat koje se najčešće koristi u prostorijama poput kupaonica ( što ne znači da je uvijek slučaj ) gdje je podno grijanje na struju postavljeno direktno ispod pločica, jer se brzo postigne željena temperatura, također se koristi u prostorijama gdje nema potrebe za programiranjem nego da ima konstantnu temperaturu, poput garaža, podruma ili prostorija koje su pod konstantnom upotrebom.

Jednostavna upotreba putem prekidača on / off ( pali i gasi ) i kotačića koji nudi mogućnost biranja temperatura od 5 ºC do 40 ºC za vaše podno grijanje na struju. Mstat je sobni termostat visoke kvalitete i dolazi sa 3 godine garancije.

Košarica
Vaš artikl je dodan u košaricu!