Podno grijanje

Prednosti podnog grijanja su brojne - štedi energiju, pruža Vam veći komfort, čišči zrak što pruža hipoalergeni efekt, te ravnomjerniji raspored topline po prostoriji sa mogućnošću upravljanja temperaturom u svakoj prostoriji.

Pronađite podno grijanje savršeno za Vaše potrebe

DCM-PRO Warmup

Sustav DCM-PRO je warmup-ovo električno podno grijanje koje radi na principu grijaćeg kabela sa membranom, samoljepljiva membrana je inovativna tehnologija pomoću koja se pričvršćuje za pod te se u nju ugrađuju kablovi.

Garancija: Doživotna

Ugradnja: Ispod prirodnog kamena ili estriha

Snaga: 150 W/m2

Cijena: Od 512,11 kn / m2 (PDV uračunat)

Pogledaj proizvod Kontaktirajte nas

DCM-PRO warmup omogućuje savršenu, brzu i jednostavnu postavu kabela, njena tehnologija omogućava postavu direktno ispod pločica bez straha od pucanja poda zbog promjena godišnjih doba, također nju nije potrebno posebno lijepiti cementnim ljepilom prije postavljanja pločica već na nju direktno se mogu lijepiti pločice što nudi dodatnu uštedu vremena pošto ne morate čekati da se ljepilo osuši, a i novaca pošto keramičaru potrebno manje ljepila nego što bi trebao sa drugim sustavima.

Njena sve ukupna debljina sa membranom je 5,5 mm. Ovaj sustav el. podnog grijanja se može instalirati sa raznim snagama po kvadratu, ovisno po potrebi od 105 w po metru kvadratnom do 195 w po metru kvadratnom što joj omogućuje primjenu u cijeloj kući: od podruma, garaže, radione, ureda, wc-a, kuhinje, hodnika, dnevnih boravaka, spavaćih soba, itd.
Bitno je naglasiti kako se ugrađuje isključivo na estrih /glazuru i ispod pločica i površina od prirodnog kamena unutar kuće.

Sustav dolazi u paketu sa raznim mogućnostima od 150 w pa sve do 2400 w, što začni da pokriva površine od 0,7 m2 pa sve do 21,1 m2 ovisno o potrebama koje imate. Cijenovno je odlična i to uz doživotno jamstvo!

SPM Warmup

SPM Warmup podno grijanje je sistem grijaće mrežice namijenjen za postavu unutar kuće direktno ispod pločica ili prirodnog kamena.

Garancija: Doživotna

Ugradnja: Ispod pločica ili prirodnog kamena

Snaga: 150 ili 200 W/m2

Cijena: Od 496,54 kn / m2 (PDV uračunat)

Pogledaj proizvod Kontaktirajte nas

Sa svojim unaprijeđenim dizajnom i tehnologijom dostigao je izvrsnu debljinu od samo 1,8 mm što ga čini pogodnim za renovacije ili naknadne adaptacije. Sustav je napravljen od iznimno kvalitetnih materijala te ima dvostruku izolaciju kako bi dodatno osiguralo dugotrajnost sustava, zbog toga isti ima DOŽIVOTNU GARANCIJU.

Grijači kabel je pričvršćen za jako tanku ali vrlo čvrstu fiber-glass mrežicu kako bi omogućilo što bržu i jednostavniju instalaciju te laki nastavak radova bez dodatnih troškova. Sustav je dostupan sa različitim snagama po kvadratu: 150 w za grijanje površine prostora koje su dobro izolirane odnosno 200 w za grijanje prostorija koje zahtijevaju bržu reakciju grijanja ili za one prostorije koje zbog svoje pozicije i/ ili izolacije su jednostavno zahtjevnije za zagrijati.

Ovaj sustav je pogodan za sve uporabe, kao dodatno grijanje/dogrijavanje ili samostalno grijanje u svim prostorijama /projektima koji se pridržavaju građevinskih propisa.

WIS Warmup

WIS električno podno grijanje od Warmup-a radi na sistem grijačeg kabla koji je izoliran sa više slojeva kako bi mogao podnjeti teret estriha / glazure.

Garancija: 10 Godina

Ugradnja: Ispod estriha

Snaga: 150 W/m2 do 200 W/m2

Cijena: Od 21,11 kn / m (PDV uračunat)

Pogledaj proizvod Kontaktirajte nas

Osmišljen je kao grijanje koje ide direktno na betonskoj deci i izolaciji ispod estriha / glazure. Pogodno je za sve aplikacije nudeči grijanje za sve potrebe, dogrijavanje i grinjanje u svim prostorijama projekta koji se pridržavaju građevinskih propisa.

Njegova tromost pri zagrijavanju i hlađenju ga čini pogodnim za grijanje prostorije koje imaju potrebe za češćim grijanjem, a njegova upotreba u estrihu mu omogućuje iskorištavanje dvotarifnog modela opskrbe električnom energijom jer iskorištava jeftiniju nočnu tarifu da bi po danu i noći grijao i održavao temperaturu ugodnom. Vrlo elegantno rješenje za korištenje u projektima novo gradnje gdje promjena u visini poda nije problematična.

Njegova dodatna prednost je što instalirana snaga samog sustava po kvadratu varira po portrebi, tj. sami si određujete prilikom instalacije da li želite imati 150 w po m2 pa sve do 200 w po m2 (najbolje definirati snagu u razgovoru sa prodavaćem/instalaterom prije naruđbe za dotični projekt, ona se definira ovisno o izolaciji, geografskoj poziciji kuće/stana, dali je stan u velikoj zgradi i ako da na kojem katu.. itd.).

Paket dolazi u raznim dužinama i snagama ovisno o potrebama veličine prostora, instalacija je jednostavna i brza.

PVC Warmup

PVC Warm up je sistem podnog grijanja na struju. Ovaj sistem grijače mrežice napravljen je za grijanje direktno ispod pločica i podova od prirodnog kamena, dolazi u dvije varijante koje ovise o vašim potrebama snage grijaćeg sustava.

Garancija: 10 godina

Ugradnja: Ispod pločica ili prirodnog kamena

Snaga: 150 ili 200 W/m2

Cijena: Od 347,70 kn / m2 (PDV uračunat)

Pogledaj proizvod Kontaktirajte nas

Ovaj sistem grijače mrežice napravljen je za grijanje direktno ispod pločica i podova od prirodnog kamena, dolazi u dvije varijante koje ovise o vašim potrebama snage grijaćeg sustava: 150 w je sustav koji je dovoljno snažan ukoliko je izolacija kuće/zgrade dobro napravljena ili 200 w je sustav koji je napravljen jači da bi mogao nadoknaditi eventualnu lošiju izolaciju kuće/zgrade ili ukoliko iz drugih razloga imate potrebe da se ta prostorija brže zagrijava.

Grijače mrežice dolaze u rolama, a njene dimenzije su: 0,5 m širine ili dužine ovisno o potrebama veličine grijane površine od 1 m2 do 15 m2.

Ovo podno grijanje na struju se koristi kao primarno grijanje, a može se koristiti i kao dogrijavanje u svim projektima i prostorijama koje se pridržavaju građevinskih propisa. Napravljen je za rješavanje grijanja u prostorima pravilnih kutova te zbog svog oblika nudi bržu i jednostavnu instalaciju.

Mrežice na sebi imaju ljepljivu traku pomoću koje se može dodatno učvrstiti za pod zbog još lakše i sigurnije instalacije. Cijena je pristupačna sa odličnim omjerom cijene i kvalitete.

Prowire Warmup grijača žica

PROwire Warmup-ov sistem podnog grijanja radi na principu grijaćeg kabela, namijenjen je za postavu direktno ispod pločica i prirodnog kamena.

Garancija: Doživotna

Ugradnja: Ispod pločica ili prirodnog kamena

Snaga: 150 W/m2

Cijena: Od 474,52 kn / m2 (PDV uračunat)

Pogledaj proizvod Kontaktirajte nas

PROwire Warmup-ov sistem podnog grijanja radi na principu grijaćeg kabela, namijenjen je za postavu direktno ispod pločica i prirodnog kamena, debljine je 1,8 mm te je najtanji samostojeći kabel za tu vrstu primjene na tržištu.

Isti je zapravo vrlo sličan DWS-u iz razloga što je to ažurirani dizajn DWS-a zbog čega čini instalaciju i do 50% bržu te umanjuje mogućnost da će keramičari prilikom postave slučajno odlijepiti žicu sa poda, a uz promjenu dizajna se dobila i mogućnost da sustav pokriva veću količinu kvadrata.Preporučena instalirana snaga je cca 150 w po metru kvadratnom.

Doživotnim jamstvom dokazujemo kvalitetu proizvoda! Paket varira sa snagom od 300 w do 1500 w tj dužinom kabela od 22 m do 111 m plus 3 metra hladnog kraja (dio koji se nalazi u zidu te spaja grijače sa termostatom), a u njemu se nalazi sve potrebno za instalaciju: grijači kabel, ljepljiva traka za rad tokom instalacija i ljepljiva traka za učvršćivanje sustava za pod jednom kada je instalacija gotova.

Brza i jednostavna instalacija čine sustav iznimno pogodnim za projekte koji moraju biti što prije završeni. Ne zahtjeva dodatno ravnanje sa cementnim ljepilom, cementom, samonivelirajućim masama i sl. prije postavljanje pločica i sl., te zbog toga nudi dodatnu uštedu novca i vremena prilikom gradnje/adaptacije/renovacije.

STE Warmup

STE električno podno grijanje poznatog brenda Warm up je sustav grijanja sa mrežicama čija je namjena grijanje ili dogrijavanje direktno ispod pločica ili podloga od prirodnog kamena.

Garancija: 25 godina

Ugradnja: Ispod prirodnog kamena ili pločica

Snaga: 85 W ili 120 W

Cijena: Već od 571,90 kn / m2 (PDV uračunat)

Pogledaj proizvod Kontaktirajte nas

Dolazi u dvije verzije: 120 w za grijanje područja koja nisu zahtjevna uzevši u obzir vanjske temperature ili dogrijavanje prostorija otvorenog tipa koja se već djelomično grije iz okolnih prostorija ili 85 w za dogrijavanje prostorija koje u sebi već posjeduju grijače tjielo druge vrste ili prostorije poput garaža koje ne zahtijevaju grijanje već držanje temperature iznad štetne za cijevi, instalaciju, vozila i sl.

Sustav se sastoji od kablova koje su pričvršćene za jako tanku mrežicu te je debljina samog sustava samo 1,8 mm što ga čini pogodnim za renovacijom i naknadnom adaptacijom prostorija. Mrežice na sebi imaju samoljepljive trake pomoću kojih se sustav jednostavno pričvrsti za pod zbog koje se prilikom daljnjih radova teže dolazi oštećenja sustava.

Grijače žice su napravljene od iznimno kvalitetnih materijala sa unutarnjom izolacijom žice Fluoropolimer što je napredna tehnologija u izolaciji kablova.

DWS Warmup

Warmup-ov DWS je podno grijanje koje radi na principu grijaćeg kabela, namijenjen je za postavu direktno ispod pločica i prirodnog kamena

Garancija: Doživotno

Ugradnja: Ispod prirodnog kamena ili pločica

Snaga: 150 W/m2

Cijena: Već od 529,15 kn / m2 (PDV uračunat)

Pogledaj proizvod Kontaktirajte nas

Warmup-ov DWS sistem podnog grijanja na struju radi na principu grijaćeg kabela, namijenjen je za postavu direktno ispod pločica i prirodnog kamena, debljine je 1,8 mm te je najtanji samostojeći kabel za tu vrstu primjene na tržištu.

Njegove prednosti nad sustav mrežica je taj što se snaga može prilagoditi po potrebama ovisno kojom gustoćom se postavlja, mogućnost snage po m2 od 135 w do 177 w. Kvaliteta je neupitna, a to dokazujemo doživotnim jamstvom!

Paket varira sa snagom od 100 w do 800 w tj dužinom kabela od 7,5 m do 60 m plus 3 metra hladnog kraja (dio koji se nalazi u zidu te spaja grijače sa termostatom), a u njemu se nalazi sve potrebno za instalaciju: valjak za impregniranje, impregnacija, grijači kabel, ljepljiva traka. Instalacija je jednostavna i brza: pričvršćuje se na impregnirani estrih i lijepi posebno čvrstom ljepljivom trakom koja je napravljena isključivo za tu primjenu. Ne zahtjeva dodatno ravnanje sa ljepilom, cementom, samonivelirajućim masama i sl. prije postavljanje podova, te zbog toga nudi dodatnu uštedu novca i vremena prilikom gradnje/adaptacije/renovacije.

WLFH Warmup

Warmup WLFH grijača folija je sustav električnog podnog grijanja koji radi na principu grijaćeg kabla koji je obostrano obučen u armiranu foliju koja je sama po sebi i uzemljenje.

Garancija: 15 godina

Ugradnja: Ispod parketa

Snaga: 140 W/m2

Cijena: Od 382,38 kn / m2 (PDV uračunat)

Pogledaj proizvod Kontaktirajte nas

Sustav se pokazao kao najbolji izbor na tržištu za grijanje podova osjetljivih na toplinu kao što su parket, laminat, vinil i ostali plutajući podovi. Instalira se direktno ispod parketa, laminata, vinila i sl. plutajućih podova te ne zahtjeva ravnanje cementnim ljepilima i slično.

Njegova snaga je 140 w po m2, ono što ga čini pogodnim za instalaciju ispod tako osjetljivih podova je ta folija zbog koje se ne stvaraju područja sa visoko koncentriranim temperatura već se temperatura raspoređuje po cijeloj površini folije jednako.

Instalacija je jednostavna i brza, princip folije je takav da je instalacija idealna u prostorijama pravilnog oblika poput dnevnih boravaka, spavaćih soba, hodnika i sl.. Preporučuje se instalacija na reflektirajućoj foliji zbog značajnog kraćeg vremena zagrijavanja od oko 50%, a u situacijama kada je instalacija ispod vinila, tepiha, tapisona i sl. mekanih podova onda i Warmup-ov sistem dvojnog prekrivanja koji dodatno pruža uštedu i ravnu površinu kako se na plohama ne bi osjetile neravnine stvorene od strane grijače folije.


Zašto podno grijanje

Zanima Vas koje su sve prednosti?

 • Pouzdanost

  Najmoderniji materijali i višegodišnje garancije osiguravaju toplinu Vašeg doma

 • Ušteda

  Podno grijanje troši i preko 60% manje energije nego konvencionalni načini grijanja

 • Sigurnost

  Korištenje niskovoltažne struje je uvelike sigurnije od plina ili sličnih energenata

 • Ekološka prihvatljivost

  Niskoenergetska potrošnja i korištenje obnovljivog izvora energije

 • Trajnost

  Uz stručno postavljanje i korištenje podno grijanje može trajati doživotno

 • Prilagodljivo svima

  Efikasno zagrijava bilo koju prostoriju, a usto potpuno sigurno za djecu i kućne ljubimce

Košarica
Vaš artikl je dodan u košaricu!